Brigitte van Hagen

Brigitte van Hagen

Nieuwsgierig naar:
Wanneer ik in een onderwerp duik komt de interesse en nieuwsgierigheid vanzelf. Veel processen zijn gelijk. In de wetenschap, filosofie, kunst of muziek kunnen we zoveel van elkaar leren en onze eigen ervaring en expertise toepassen. Daar wordt ik nieuwsgierig van.

De vraag die je raakt:
Wie wil je zijn?

De zin van je leven:
Het delen met anderen 

Meesterlijk in curiosophy pijlers:
slimme sensitiviteit /  onderzoeken vanuit meerdere perspectieven. 

Werkwijze:
Observeren, luisteren, reageren en dan weer observeren en luisteren. 

Ervaring:
Brigitte van Hagen is een sopraan met een grote liefde voor nieuwe klanken en combinaties. Naast zingen in vele opera’s en concerten maakt Brigitte sinds 2020 deel uit van House of Makers, een interdisciplinair gezelschap als zangeres en maker. Voor het Grachtenfestival Amsterdam 2020 deelde Brigitte de artistieke leiding met Peter Leung en Fabienne Vegt van WITHIN TIME, een muzikale dansvoorstelling van jonge makers over abrupt verbroken beloftes. Met hetzelfde team staat voor 2021 From the sun’s perspective op het programma, een voorstelling voor zowel doven als horenden.

In al haar projecten worden de beperkingen van de situatie bestudeerd en omgedraaid tot mogelijkheden, waardoor er altijd een actueel element in haar werk zit, een reactie op de tijd waar we in leven en hoe we daarmee om (willen) gaan.

Meer weten?
LinkedIn Brigitte

Wil je in contact komen met Brigitte?
085-620 4700 of mail@thecuriosophycollective.com