Development Program Executives

Ons Development Program Executive is voor leiders en toezichthouders die daadwerkelijk hun impact willen vergroten en hun leiderschap willen verbinden met zichzelf, anderen en de wereld om hen heen. Dit programma is een krachtige ervaring voor mensen met jarenlange ervaring in het leiden of toezicht houden op organisaties. Het gaat om bestuurders, DGA’s, CEO’s, senior management en toezichthouders, werkzaam in publieke en private sectoren.

Uitdagen
Ons programma is opgebouwd aan de hand van de drie pijlers van Curiosophy (vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog). Onze nationale en internationale experts op in deze drie domeinen hebben allemaal ruimschoots ervaring in begeleiden van boardrooms en executives en dagen je uit in jouw leiderschap op het niveau van complexe vraagstukken, denken en doen.

Curiosophisch leiderschap

Dit impactvolle programma verbindt jouw fundamentele vraagstukken aan Curiosophische kennis en kunde. Tussen de modules door versterkt jij je leiderschap door middel van personal coaching. Na het Development Program voor Executives ben je als leider optimaal afgestemd op de continu veranderende wereld om je heen. Je leert vanuit nieuwsgierigheid en verbinding antwoorden te formuleren op maatschappelijke transities, politieke ontwikkelingen en economische turbulenties waar je als leider mee geconfronteerd wordt.

 

Wil je een korte kennismaking met een van de Curiosophy pijlers? Kijk dan ook eens naar ons aanbod van Masterclasses en Online sessies.

MasterclassesOnline Sessions

Duur:
10 dagen, inclusief afsluitend event

Datum:
Dag 1: vr 29 januari 2021
Dag 2 & 3: do 11 – vr 12 februari 2021
Dag 4 & 5: do 18 – vr 19 maart 2021
Dag 6 & 7: do 15 – vr 16 april 2021
Dag 8 & 9: do 20 – vr 21 mei 2021
Event: Vrijdag 18 juni 2021

Deelnemers:
Maximaal 16

Locatie:
Curiosophy programma’s vinden plaats in een omgeving van verwondering, die met dezelfde zorgvuldigheid is vorm gegeven als het programma zelf.

Masters, o.a.:
Onze nationale en internationale Masters die zich aan dit programma verbonden hebben zijn uiteenlopende gezaghebbers op het gebied van vragend vermogen, dialoog en slimme sensitiviteit, waaronder Ingrid Geerts (praktisch filosoof en organisatieadviseur), Oscar Brenifier (CEO en Founder Institut de Pratiques Philosophiques) en Peter Rombouts (wereldkampioen Argentijnse tango en consultant). In onze brochure maakt u kennis met al onze masters en hun achtergronden.

Wil je meer informatie of een persoonlijke consultatie? Founding partner Curiosophy Academy – Ariane van Heijningen – staat je graag te woord. Bel +31 856204700

Onze Academy Masters vormen een zeer diverse groep van inspirerende gezaghebbers op het gebied van vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog. Hun rollen in de dagelijkse praktijk zijn veelzijdig: van leiders en begeleiders op het hoogste niveau tot doorgewinterde filosofen, wetenschappers en social experience designers. Zij hebben hun sporen verdiend met jarenlange ervaring in publieke en private sectoren. In de Academy ontwikkelen Masters uit diverse werelden gezamenlijk, omdat wij geloven in de versterkende dynamiek van verschillen.