Development Program Coaches | Consultants

Ons Development Program Coaches | Consultants is voor (executive) coaches en consultants die daadwerkelijk hun impact willen vergroten en optimaal willen afstemmen met zichzelf, anderen en de wereld om hen heen. Dit programma is een krachtige ervaring voor ervaren coaches en consultants die hun professionele begeleidingen willen verdiepen.

Uitdagen

Ons programma is opgebouwd aan de hand van de drie pijlers van Curiosophy (vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog). Onze experts op deze domeinen hebben allemaal ruimschoots ervaring in coaching en consultancy en dagen je uit in zowel denken als doen.

Curiosophic begeleiden

Dit impactvolle programma verbindt jouw fundamentele vraagstukken aan Curiosophic kennis en kunde en maak je je de basishouding en belangrijkste methoden van de drie Curiosophy pijlers eigen. Na het Development Program voor Coaches | Consultants coach of consultant optimaal afgestemd op de continu veranderende wereld om je heen en de begeleidingsvraagstukken die daarbij horen. Door jouw begeleiding vanuit effectieve nieuwsgierigheid, help je jouw opdrachtgevers om antwoorden te formuleren op maatschappelijke transities, politieke ontwikkelingen en economische turbulenties waar zij mee geconfronteerd worden.

 

Wil je een korte kennismaking met een van de Curiosophy pijlers? Kijk dan ook eens naar ons aanbod van Masterclasses en Online sessies.

MasterclassesOnline Sessions

Duur:
9 dagen, including closing event

Datum:
Dag 1: vr 15 januari 2021
Dag 2 & 3: do 4 – vr 5 februari 2021
Dag 4 & 5: do 11 – vr 12 maart 2021
Dag 6 & 7: do 8 – vr 9 april 2021
Dag 8: do 8 mei 2021
Event: Vrijdag 11 of 18 mei 2021

Deelnemers:
maximaal 16

Locatie:
Curiosophy programma’s vinden plaats in een inspirerende omgeving, die met dezelfde aandacht en zorgvuldigheid is vormgegeven als het programma zelf

Masters:
Onze nationale en internationale Masters die zich aan dit programma verbonden hebben zijn uiteenlopende gezaghebbers op het gebied van vragend vermogen, dialoog en slimme sensitiviteit, waaronder Ingrid Geerts (praktisch filosoof en organisatieadviseur), Oscar Brenifier (CEO en Founder Institut de Pratiques Philosophiques) en Peter Rombouts (wereldkampioen Argentijnse tango en consultant). In onze brochure maakt u kennis met al onze masters en hun achtergronden.

Wil je meer informatie of een persoonlijk consultantie? Ons Head Academy – Ariane van Heijningen – staat je graag te woord. Bel +31 6 13128971

Onze Academy Masters vormen een zeer diverse groep van inspirerende gezaghebbers op het gebied van vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog. Hun rollen in de dagelijkse praktijk zijn veelzijdig: van leiders en begeleiders op het hoogste niveau tot doorgewinterde filosofen, wetenschappers en social experience designers. Zij hebben hun sporen verdiend met jarenlange ervaring in publieke en private sectoren. In de Academy ontwikkelen Masters uit diverse werelden gezamenlijk, omdat wij geloven in de versterkende dynamiek van verschillen.