Curiosophy Consulting biedt begeleiding bij strategische vraagstukken van jouw team of organisatie.

 

“I explored a lot about my personal beliefs, preconceptions and that THOUGHT is a process, we all should pay more attention to.”

Reinhard Lanner – CDO ANTO, lecturer

Staat jouw organisatie voor een complexe uitdaging? Streef je naar een gedragen visie met medewerkers en stakeholders? Onze consultants en co-creatives begeleiden jouw team of organisatie in het komen tot nieuw, gedragen perspectief, van waaruit de beoogde verandering gerealiseerd kan worden. Het dialogische proces dat we voor jouw vraagstuk ontwerpen, stelt alle betrokken medewerkers, klanten of stakeholders in staat hun volledige potentieel te benutten. Elk adviestraject is een ontdekkingsreis op maat.

Wie we zijn

Onze consultants zijn onafhankelijke professionals met een breed scala aan expertisegebieden op het terrein van vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog. We werken vanuit een humane benadering, waarin onze natuurlijke nieuwsgierigheid altijd leidend is. Samen beschikken we over een grote diversiteit aan methoden en vaardigheden m.b.t. fundamentele vraagstelling en creatieve interventiestrategieën. Wij bemiddelen consultants met hart voor de mens, een bewezen staat van dienst en oog voor gevoelige kwesties.

Hoe we werken

Ieder proces begint met het ontcijferen van de primaire vraag waarop een antwoord wordt gezocht. Met jouw toestemming, wordt je organisatie een tijdelijke, veilige plek waar ‘niet-weten’ wordt omarmd. In het proces dat we ontwerpen staat het samen brengen van een grote diversiteit aan perspectieven, dialoog en het luisteren naar de onderstroom centraal. Ons werk zit erop zodra een collectief perspectief op de kernvraag is gevonden en de verantwoordelijken een gedeeld begrip hebben van hoe dit perspectief tot realisatie te brengen.

Creatieve interventies

Gedurende het proces creëren we effectieve interventies in relatie tot de centrale vraag. Aangezien we als collectief werken, putten we uit een scala aan specifieke filosofische, strategische en creatieve wijsheid. Indien nodig, zetten we onze co-creatives in. Dit zijn creatieve professionals met specifieke kwaliteiten en ervaring, waardoor zij de doelgroep een ervaring kunnen bieden, waarin het vraagstuk wordt gevoeld i.p.v. beredeneerd.  Zo kunnen we nieuw perspectief en creativiteit in de uitkomst garanderen.

Staat je organisatie voor een complex vraagstuk? Neem contact met ons op!

Zo kunnen we samen bekijken wat er nodig is en wat wij met onze blik van buitenaf kunnen toevoegen aan dat wat er al in huis is. Druk op onderstaande knop en we nemen binnen 24 uur contact met je op.