Zoek jij begeleiding bij een complexe vraag van jouw gemeenschap of organisatie?

 

En streef je naar een gedragen, nieuw perspectief met jouw bestuur, medewerkers en stakeholders? Onze Curiosophists begeleiden jullie in het komen tot een nieuwe richting, cultuur of strategische agenda, van waaruit de beoogde verandering in volle gedragenheid gerealiseerd kan worden. Het dialogische proces dat we voor jouw vraagstuk ontwerpen, stelt alle betrokken medewerkers, klanten of stakeholders in staat hun volledige potentieel te benutten. Elk adviestraject is een ontdekkingsreis op maat.

Wie we zijn

Onze Curiosophists zijn onafhankelijke professionals met een breed scala aan expertisegebieden op het terrein van vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog. We werken vanuit een humane benadering, waarin het onderzoekende potentieel in jouw organisatie altijd leidend is. Samen beschikken we over een grote diversiteit aan methoden en vaardigheden m.b.t. fundamentele vraagstelling en creatieve interventiestrategieën. Onze professionals hebben hart voor de mens en een bewezen staat van dienst voor gevoelige kwesties op het hoogste niveau.

Hoe we werken

Ieder proces begint met het ontcijferen van de primaire vraag waarop een antwoord wordt gezocht. Met jouw toestemming, wordt je organisatie een tijdelijke, veilige plek waar ‘niet-weten’ wordt omarmd. In het proces dat we ontwerpen staat het samen brengen van een grote diversiteit aan perspectieven, dialoog en het luisteren naar de onderstroom centraal. Ons werk zit erop zodra een collectief perspectief op de kernvraag is gevonden en de verantwoordelijken een gedeeld begrip hebben van hoe dit perspectief tot realisatie te brengen.

Artistieke interventies

Gedurende het proces creëren we effectieve interventies in relatie tot de centrale vraag. Aangezien we als collectief werken, putten we uit een scala aan specifieke filosofische, strategische en creatieve wijsheid. De kunstenaars, experience designers en creatieve professionals in ons collectief dragen vanuit hun artisiteke vakmanschap bij aan ervaringen, waarin het maatschappelijke of organisatorische vraagstuk wordt doorvoeld.  Zo kunnen we nieuw perspectief en creativiteit in de uitkomst garanderen.

Staat je organisatie voor een complex vraagstuk? Neem contact met ons op!

Zo kunnen we samen bekijken wat er nodig is en wat wij met onze blik van buitenaf kunnen toevoegen aan dat wat er al in huis is. Druk op onderstaande knop en we nemen binnen 24 uur contact met je op.