Development Program Creatives

Ons Development Program Creatives is er voor creatieven die daadwerkelijk hun impact willen vergroten en hun creatieve intelligentie willen verbinden met vraagstukken op persoonlijk, organisatorisch en maatschappelijk niveau.

Spot on

Onze experts op het gebied van vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog hebben ruimschoots ervaring in zowel de culturele sector als in het bedrijfsleven en dagen je uit in zowel denken als doen. In dit life changing programma maak je je de basishouding en belangrijkste methoden van de drie Curiosophy pijlers eigen. Je leert je al vragend optimaal af te stemmen op je opdrachtgever en creatieve interventies ontwerpen die spot on zijn. Een verkenning van de match tussen jou en de Curiosophy filosofie is onderdeel van toetreding tot de Academy.

 

Wil je een korte kennismaking met een van de Curiosophy pijlers? Kijk dan ook eens naar ons aanbod van Masterclasses en Online sessies.

MasterclassesOnline Sessions

Duur:
7 dagen, inclusief afsluitend event

Date:
Dag 1 & 2: ma 10 – di 11 januari, 2022
Dag 3 & 4: ma 14 – di 15 februari 2022
Dag 5 & 6: ma 28 – di 29 maart 2022
Event: ma 16 mei 2022

Deelnemers:
maximaal 16

Locatie:

Curiosophy programma’s vinden plaats in een inspirerende omgeving, die met dezelfde aandacht en zorgvuldigheid is vormgegeven als het programma zelf.

Masters o.a.:
Onze nationale en internationale Masters die zich aan dit programma verbonden hebben zijn uiteenlopende gezaghebbers op het gebied van vragend vermogen, dialoog en slimme sensitiviteit, waaronder Ingrid Geerts (praktisch filosoof en organisatieadviseur), Oscar Brenifier (CEO en Founder Institut de Pratiques Philosophiques) en Peter Rombouts (wereldkampioen Argentijnse tango en consultant). In onze brochure maakt u kennis met al onze masters en hun achtergronden.

Wil je meer informatie of een persoonlijk consultantie? Ons Head Academy – Ariane van Heijningen – staat je graag te woord. Bel +31 6 13128971

Onze Academy Masters vormen een zeer diverse groep van inspirerende gezaghebbers op het gebied van vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog. Hun rollen in de dagelijkse praktijk zijn veelzijdig: van leiders en begeleiders op het hoogste niveau tot doorgewinterde filosofen, wetenschappers en social experience designers. Zij hebben hun sporen verdiend met jarenlange ervaring in publieke en private sectoren. In de Academy ontwikkelen Masters uit diverse werelden gezamenlijk, omdat wij geloven in de versterkende dynamiek van verschillen.