Curious Minds

In Curious Minds gaan we op levend onderzoek uit naar de werking van nieuwsgierigheid. Onze wisselende gasten zijn Onderzoekende leiders en impactmakers met de hoofdletter ‘O’. Stuk voor stuk mensen, die hun leven leiden vanuit een onderzoekende houding en hierin een zeker meesterschap hebben ontwikkeld. In een interactieve sessie exploreren we samen hoe die onderzoekende houding werkt, welke impact het heeft op hun leven en leiderschap en… alles dat jij over het hart van de zaak zou willen weten.

Doe je mee op 14 oktober met Hannah van der Weg?

 

Hannah van der Weg

Datum:
Donderdag 14 oktober 2021

Duur:
Van 19.30 – 20.30u

Prijs:
gratis

Locatie:
Zoom, de link ontvang je via het opgegeven email adres.

Hannah van de Weg (29) groeide op in Den Haag. Tijdens de puberteit, begon haar vijf jaar oudere broer zich steeds vaker terug te trekken, was regelmatig niet op school, liep weg en wist vervolgens niet hoe hij thuis moest komen.
Op zijn achttiende werd hij opgenomen en kreeg hij de diagnose schizofrenie. Hij is nu 33 en verblijft op een open afdeling, maar raakt nog steeds een paar keer per jaar vermist. De pijn die dat veroorzaakt voor hem en zijn dierbaren, leidde ertoe dat Hannah met haar gezinsleden de documentaire ‘De Weg Kwijt’ maakte en de Smartwatch Miles ontwikkelde. Een horloge waarmee haar broer – en zometeen vele anderen – veilig naar buiten kunnen.

Op 9 oktober komt de primeur van haar documentaire uit. Vijf dagen later gaan we met deze impactmaker in gesprek.

 

Doe je mee? Meld je aan door het inschrijfformulier hieronder in te vullen:  Inschrijven Nieuwsbrief

  Deelnemers over vorige afleveringen van Curious Minds:

   

  ‘Wat een heerlijke avond. Heb enorm veel opgeschreven. Ik heb zoveel herkenning ervaren, voel dat ik op een mooie weg zit. Dank!’

   

  ‘Fijn om dit met elkaar te onderzoeken. Dank voor jullie woorden en denkrichtingen’

   

  ‘Een heel waardevol uur met mooie inzichten’