Curiosophy Leadership Development Program

Ons Development Program is voor leiders en toezichthouders die daadwerkelijk hun impact willen vergroten en hun leiderschap willen verbinden met zichzelf, anderen en de wereld om hen heen. Dit programma is een krachtige ervaring voor mensen met jarenlange ervaring in het leiden of toezicht houden op organisaties. Het gaat om bestuurders, DGA’s, CEO’s, senior management en toezichthouders, werkzaam in publieke en private sectoren.

Uitdagen
Ons programma is opgebouwd aan de hand van de drie pijlers van Curiosophy (vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog). Onze nationale en internationale experts op in deze drie domeinen hebben allemaal ruimschoots ervaring in begeleiden van boardrooms en executives en dagen je uit in jouw leiderschap op het niveau van complexe vraagstukken, denken en doen.

Curiosophisch leiderschap

Dit impactvolle programma verbindt jouw fundamentele vraagstukken aan Curiosophische kennis en kunde. Tussen de modules door versterkt jij je leiderschap door middel van personal coaching. Na het Development Program voor Executives ben je als leider optimaal afgestemd op de continu veranderende wereld om je heen. Je leert vanuit nieuwsgierigheid en verbinding antwoorden te formuleren op maatschappelijke transities, politieke ontwikkelingen en economische turbulenties waar je als leider mee geconfronteerd wordt.

 

Wil je een korte kennismaking met een van de Curiosophy pijlers? Kijk dan ook eens naar ons aanbod van Masterclasses.

Masterclasses

Duur:
10 dagen, inclusief afsluitend event

Datum:
Nader te bepalen. Alleen voor members.

Deelnemers:
Maximaal 12 (i.v.m. corona)

Locatie:
Curiosophy programma’s vinden plaats in een omgeving van verwondering, die met dezelfde zorgvuldigheid is vorm gegeven als het programma zelf.

Academy Masters:
De nationale en internationale Masters die zich aan dit programma verbonden hebben zijn uiteenlopende gezaghebbers op het gebied van vragend vermogen, dialoog en slimme sensitiviteit, waaronder Ingrid Geerts (praktisch filosoof en organisatieadviseur), Oscar Brenifier (CEO en Founder Institut de Pratiques Philosophiques) en Peter Rombouts (veranderkundige en wereldkampioen Argentijnse tango). In onze brochure maakt u kennis met al onze masters en hun achtergronden.

Wil je meer informatie of een persoonlijke consultatie? Bel ons op  +31 856204700