In Company Academy

Wil je een cultuurverandering realiseren in je organisatie? Wil je binnen meer innovatiekracht, onderling vertrouwen, vragen stellend vermogen of een andere verandering van grondhouding in je organisatie, die nodig is om vooruit te komen? Wil je je organisatie ombuigen naar een organisatie, die afgestemd is op de vraag van de (latente) klant, markt en de ontwikkelingen in de wereld waar je opereert?

Dan is een innovatieve In Company Academy voor jouw organisatie dé manier!

Maatwerk en co-creatie

Wij bieden een In Company Academy voor de specifieke ontwikkelvraag van jouw organisatie. In een op maat gemaakte Academy, begeleiden we jouw team of gehele organisatie op lerende en onderzoekende wijze naar inzicht en uitzicht vanuit jullie eigen leervraag. Essentieel in onze aanpak is dat we je team of organisatie begeleiden door het aanspreken van de nieuwsgierigheid en eigen onderzoekende houding. Een uitdagende mix van zelf ervaren, denken en doen kenmerkt onze benadering. Vanuit de drie Curiosophy pijlers vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog, gaan we aan de slag met mensen op alle niveaus in de organisatie. Wij werken vanuit de basisovertuiging dat jij of jullie eigen beste adviseur zijn. De eigen wijsheid en sensitiviteit van de groep wordt gekoppeld aan het gezamenlijk streven. Door middel van systematische reflectie op het eigen denken en doen wordt dit streven bereikt.  De eigen casuïstiek van de deelnemers is leidend om tot de beoogde ontwikkeling te komen.

Academy Masters en Coaches

Wij begeleiden jullie met Masters van topniveau. Curiosophy Masters zijn gezaghebbers uit allerlei disciplines en sectoren, zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd op basis van hun expertise m.b.t. vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog. Wij verbinden een grote veelheid aan disciplines en onderscheiden ons door een unieke diversiteit van mensen en expertisegebieden. Gezamenlijk beschikken we over een schat aan ervaring beschikken op het gebied van leiderschap, praktische filosofie, (culturele) wetenschappen, coaching, strategische ontwikkeling, strategisch advies, toegepaste kunst en experience design. Afhankelijk van de vraag en samenstelling vanuit jouw organisatie, maken wij een aanvullende match met selectief gekozen Masters.

Tussen de modules door kunnen individuele coachgesprekken plaatsvinden als dat zinvol of nodig is voor het groepsproces. Onze coaches variëren in persoonlijkheid en aanpak, waardoor er altijd een juiste klik te maken is.

Co-creatie

Wij begrijpen dat wij tijdelijke interventionisten zijn in jouw team of organisatie. Daarom is samen werken in de opzet van de Academy cruciaal. Ook als je organisatie al over een Academie of leerprogramma beschikt, is samenwerking mogelijk. De verbinding van de kwaliteiten die jullie in huis hebben met onze vernieuwende werkwijze, past bij de basis houding van waaruit wij werken: beginnend met de (vraag van) de ander.

De modules kunnen in de organisatie zelf plaatsvinden, maar wij geven altijd de voorkeur aan een passende lokatie buiten de organisatie. Simpelweg, omdat vanaf het moment van het besluit met ons in zee te gaan tot (eindeloos na!) het moment van het sluiten van de deur van de laatste Academy dag de nieuwsgierigheid leidend is.

 

Wil je weten wat een academie voor (de vraag van) jouw team of organisatie kan betekenen? Neem contact op met ons op via 085-6204700 of mail@thecuriosophycollective.com. Founder | CEO – Suzanne Leclaire – Noteborn – staat je graag te woord. Bel +31 856204700