Marjon van Gelderen

Marjon van Gelderen

Nieuwsgierig naar:
Waar mensen mee worstelen, wat mensen raakt, de nieuwe wereld en de transformationele kracht van creativiteit, design, liefde en schoonheid.

De vraag die je raakt:
Which do you want? The pain of stayingwhereyou are or thepain of growth?”

De zin van je leven:
“Zin hebben in mijn eigen leven” (filosoof Frank Martela)
Vanuit nauwe verbinding met m’n authentieke zelf (behoeften en krachten) iets liefdevols of positiefs kunnen bijdragen aan het leven van anderen.  

Meesterlijk in curiosophy pijlers:
Overkoepelend

Werkwijze:
Als ontwapende onderbreker probeer ik ruimte te maken in mens en systeem. Van kramp en schijn naar het aanspreken van het hart en open bewustzijn. Dit doe ik op mensgerichte en creatieve manieren. En door samen in het niet-weten te gaan staan, want ‘ik weet het ook niet’. Ik probeer vanuit fascinatie voor wat er is te blijven zoeken. Geen vraag, mens of moment is hetzelfde. Net als mijn werkwijze. Wel neem ik altijd m’n persoonlijkheid en creative edge mee. Ik ben serieus en luchtig, stoer en gevoelig, een denker en een maker. Ik versta de taal van de boardroom, de kantoortuin, de creatives, de straat en de dansvloer. Altijd en overal ben ik in voor neem-jezelf-niet-al-te-serieus-humor. Net als voor een lading vriendelijkheid: iedereen doet ook maar z’n stinkende best. 

Ervaring:
492 maanden op planeet aarde. Oftewel 41 jaar groeien, vallen en opstaan. Waarvan 20 jaar werkend in de publieke sector aan verandering en vernieuwing in complexe omgevingen. Door te inspireren, ontwikkelen en verbinden vanuit verschillende rollen op zoek naar hoe mensen, relaties, ideeen en systemen kunnen groeien. 

Publicaties of onderzoek:
BoekFrom the Police with Love (publicatie van de politie) 

Meer weten?
LinkedIn Marjon

Wil je in contact komen met Marjon?
085-620 4700 of mail@thecuriosophycollective.com