Masterclasses – Curious Individuals

In onze masterclasses maak je kennis met de drie pijlers van Curiosophy en onze Masters op elk van deze drie terreinen: vragend vermogen, slimme sensitiviteit of dialoog.

The art of questioning

In The art of questioning leer je je al vragend af te stemmen op je gesprekspartner. Je vragend vermogen wordt zo versterkt, dat je daarmee in iedere complexe situatie tot wederzijds begrip en verbinding komt. Je leert verbindende en rake vragen te stellen, juist als het onderwerp van gesprek lastig of spannend is. En je ervaart hoe je op veilige en respectvolle wijze elkaar al vragend confronteert met slordig denken of onlogische argumentatie, waardoor er helderheid komt in jullie gezamenlijke onderzoek.

 

Curiosophy Master:
Elke Wiss
Datum:
Woensdag 11 november, 2020
Duur:
1 dag
Kosten:
€ 630,=
Locatie:
Al onze masterclasses worden gegeven op inspirerende locaties in het midden van het land.
Deelnemers:
Maximaal 16

curious?

Sensitive Power Unlocked

 

Het merendeel van onze besluiten worden genomen op basis van emotie, zo laat menig onderzoek zien. Toch worden mensen in processen van besluitvorming veelal op de ratio en vakkennis aangesproken. Alleen als we onszelf met onze sensitiviteit mee de werkvloer opnemen, kunnen we echt afstemmen op wat er nodig is. In het moment. In deze masterclass laten voormalig drievoudig wereldkampioen Tango en veranderkundige Peter Rombouts en cultuurwetenschapper, bestuurder en founder van The Curiosophy Collective Suzanne Leclaire je kennis maken met wat een goed afgestelde intuïtie kan bijdragen aan complexe vraagstukken.

Curiosophy Masters:
Peter Rombouts en Suzanne Leclaire-Noteborn
Datum:
Woensdag 7 oktober, 2020
Duur:
1 dagdeel, middag
Prijs:
€ 390,= ex BTW
Locatie:
Al onze masterclasses worden gehouden op inspirerende locaties in het midden van het land.
Deelnemers:
Maximaal 16

curious?