Masterclasses

In onze masterclasses maak je kennis met de drie pijlers van Curiosophy en Masters op elk van deze drie terreinen:
vragend vermogen, slimme sensitiviteit of dialoog in een korte, intense manier. Onze Masterclasses zijn geschikt voor leiders, impactmakers en professionals met een nieuwsgierige mindset en wil tot ontwikkeling.

Will je je impact als leider duurzaam vergroten in een uniek leiderschapsprogramma van zeven maanden? Kijk dan op:

Constructive Not Knowing

Contructive not knowing

Krachtige professionals weten wat zij niet weten en vermijden de valkuil te denken dat zij alles weten. Wil je vanuit vrijheid naar je eigen kwestie kunnen kijken en al onderzoekend nieuwe mogelijkheden ontdekken? Een niet-wetende houding levert de wijsheid op om nieuwe ontdekkingen te doen. Hoe kun je als professionals vanuit het ‘niet-weten’ richting geven aan de uitdagende vraagstukken die op je pad komen? In Constructive Not Knowing leer je hoe opschorten van oordelen bijdraagt aan het ontwikkelen van nieuwe perspectieven in complexe situaties. Je flexibiliteit in denken wordt opgerekt en fijn geslepen aan de hand van eigen casuïstiek.

Curiosophy Master:
Hans Vonk en Ariane van Heijningen

Datum:
Datum volgt

Duur:
Van 9.30 – 17.30u

Prijs:
€ 590 ex. BTW

Locatie:
Al onze masterclasses worden gegeven op inspirerende locaties in het midden van het land.

curious?

Engaging teams through dialogue

Engaging teams through dialogue

Als executive start je vanuit het diep geworteld besef dat dialoog hét instrument is om vanuit gelijkwaardigheid de diversiteit binnen een organisatie of groep aan te spreken. Binnen een goede dialoog komen alle kritische vragen aan de orde en blijft geen pijnpunt onbenoemd. Vastgelopen interacties of denkbeelden worden vlot getrokken. In Engaging teams through dialogue leer je als executive de basisprincipes van dialoog toe te passen in uitdagende situaties en tegelijkertijd je eigen positie te bewaren.

Curiosophy Master:
Ingrid Geerts

Datum:
29 september 2021

Duur:
1 dag

Kosten:
€ 590,= ex BTW

Locatie:
Al onze masterclasses worden gegeven op inspirerende locaties in het midden van het land.

curious?