Sigrid Burg

Sigrid Burg

Nieuwsgierig naar:
Nieuwsgierigheid is voor mij durven spelen met het onbekende. Wat zijn onze verhalen, onze verlangens en waaruit blijkt onze veerkracht? Zo zijn we een rijk VVV-kantoor voor elkaar, waar vragen stellen en luisteren centraal staan.

De vraag die je raakt:
Durf jij binnen en buiten met elkaar te verenigen?

De zin van je leven:
Wir sind so gern in der freien Natur, weil diese keine Meinung über uns hat – Friedrich Nietzsche

We zijn zo graag in de vrije natuur, omdat de natuur niet oordeelt. Ik ben en werk veel in de natuur. Hier komen je zintuigen tot leven. Waarnemen, voelen, luisteren, ruiken. Groot en klein komen samen.

Meesterlijk in curiosophy pijlers:
Smart Sensitivity, Vragend Vermogen, Dialoog. Ik geloof sterk in een combinatie van deze drie. Ik gebruik even de metafoor van een zeilschip: Smart Sensitivity is leidend, dat zijn de zeilen, onze natuurlijke aard. Vragend Vermogen is het roer. Daarmee bepalen we de richting, passen we de koers aan. Dialoog is de motor. Die gebruiken we wanneer er teveel of te weinig wind is. Kortom: vanuit gevoel, waarnemen, naar luisteren en vragen, het gesprek aangaan.

Werkwijze
Ieders potentieel wordt voelbaar door het verenigen van tegenstellingen. Ik laat daarom mensen kijken en zelfs genieten van hun ongemak, van hun allergie, pijn, angsten. Maar ook van hun succes.

Ervaring
Brede ervaring in verandermanagement, leiderschapsontwikkeling, individuele coaching en samenwerkingsvraagstukken. Vanuit rol consultant, trainer en coach. Behalve deze werkervaring maak ik ook gebruik van mijn skills als stuurman op zeilexpedities. Rode draad in jaren van werken en (buiten)spelen: vanuit nieuwsgierigheid naar zelfinzicht en samenwerking – ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Meer weten?
LinkedIn Sigrid

Wil je in contact komen met Sigrid?
085-620 4700 of mail@thecuriosophycollective.com