Curiosophy Society is een katalyserend platform voor impact makers met hart voor maatschappelijke ontwikkeling.

Ben jij een nieuwsgierige leider, impactmaker of ondernemer met een nieuwsgierige mindset? Curiosophy Society brengt mensen samen die positieve impact willen maken op fundamentele vraagstukken van deze tijd. In inspirerende events verbinden we filosofen, toezichthouders, investeerders, kunstenaars, bestuurders, ondernemers, wetenschappers, experience designers en beleidsmakers. Om gezamenlijk te komen tot nieuwe perspectieven op maatschappelijke, economische of politieke thema’s die om aandacht vragen.

Diversiteit in perspectieven

Members van Curiosophy Society zijn open-minded, betrokken en voelen zich verbonden met de wereld om hen heen. Deelnemers zijn intrinsiek gemotiveerd om essentiële kwesties op inspirerende wijze te onderzoeken en bereid het ongemak van niet-weten te verdragen.  In onze events en online community krijg je toegang tot intelligente individuen, mensgerichte leiders, wereldwijze academici en inspirerende creatieven. We staan voor een hoge mate van diversiteit en vieren de verschillen tussen mensen en perspectieven in dialoog over vraagstukken van deze tijd.

Heb je interesse om member te worden van ons platform? Neem contact op!

I.v.m. Covid-19 zullen wij vanaf 2021 weer events gaan organiseren. Neem gerust contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wil je voor die tijd al deelnemen aan onze online ontmoetingen, meld je aan met een druk op de knop.

Online SessionsContact