Zoek jij nieuw perspectief op een vraag die jou raakt?

En begrijp je dat fundamentele verandering niet voortkomt uit quick fixing of oppervlakkige oplossingen? Onze Curiosophists zetten hun kennis en ervaring in dialoog, vragend vermogen en slimme sensitiviteit graag in voor onderzoek naar de vraag, waarin jij vastloopt of waarop je een andere zienswijze nodig hebt. Wanneer we de vraag achter jouw vraag hebben vastgesteld, begint de ontdekkingsreis naar nieuw perspectief.

Wie we zijn

Onze Curiosophists beschikken over ruime ervaring in het begeleiden van mensen en organisaties vanuit specifieke expertise op het vlak van vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog. We beschikken over een groot repertoire aan bevragingsmethodieken, creatieve interventies en rituelen om jouw onderzoek te verrijken. Voor persoonlijke begeleiding op directieniveau bemiddelen we professionals met een stevige staat van dienst in de begeleiding van professionals in een eindverantwoordelijke, bestuurlijke of toezichthoudende rol.

Wat we doen

Wij werken vanuit een humane benadering, waarbinnen de onderzoekende houding van jou leidend is. Ieder proces begint met het ontrafelen van de wezenlijke vraag waarop een antwoord wordt gezocht. Aan de hand van praktijkvoorbeelden rondom de vraag uit jouw dagelijks leven, creëren we een tijdelijke, veilige onderzoeksitatie waarin ‘niet-weten’ wordt omarmd. Gedurende het proces zal er een veranderende zienswijze ontstaan rondom het vraagstuk zelf evenals jouw mindset voor benadering van vraagstukken in de toekomst.

Curiosophy Consult

                     Curiosophy Consult

                       Curiosophy Card

         Curiosophy Your-Living-Story

                            The Quest

                 The Quest Expressed

Heb jij of je team een fundamentele vraag? Neem contact met ons op!
Zo kunnen we samen bekijken wat er nodig is. Druk op onderstaande knop en we nemen binnen 24 uur contact met je op.