Curiosophy coaching begeleidt jou en jouw team bij het vinden van nieuw perspectief op vragen die raken.

 

“A unique Socratic approach will help you rethink and find better questions.”

Anthony Howard – Curiosophy Executive Coach, CEO Socratic Leader Academy, auteur Humanise a.k.a. the ‘CEO Whisperer’ (U.S.A.)

Je begrijpt dat fundamentele verandering niet voortkomt uit oppervlakkige oplossingen. Je zoekt naar een duurzaam antwoord op een wezenlijke vraag. Onze coaches zetten hun kennis en ervaring in dialoog, vragend vermogen en slimme sensitiviteit in als instrument om jou te ondersteunen bij het onderzoek naar ander perspectief. Wanneer we de vraag achter de vraag samen hebben vastgesteld, begint je ontdekkingsreis.

Wie we zijn

Onze coaches beschikken over ruime ervaring in het begeleiden van mensen en organisaties vanuit specifieke expertise op het vlak van vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog. We beschikken over een groot repertoire aan bevragingsmethodieken, creatieve interventies en rituelen om jouw onderzoek te verrijken. Voor persoonlijke begeleiding op directieniveau bemiddelen we coaches met een stevige staat van dienst in de begeleiding van professionals in een eindverantwoordelijke, bestuurlijke of toezichthoudende rol.

Wat we doen

Wij werken vanuit een humane benadering, waarbinnen de onderzoekende houding van de coachee, leidend is. Ieder proces begint met het ontrafelen van de wezenlijke vraag waarop een antwoord wordt gezocht. Met jouw toestemming, maken we van je dagelijks leven of organisatie een tijdelijke, veilige plek waarin ‘niet-weten’ wordt omarmd. Gedurende het proces zal er een veranderende zienswijze ontstaan rondom het vraagstuk zelf evenals een verandering van mindset voor vraagstukken van de toekomst.

Heb jij of je team een fundamentele vraag? Neem contact met ons op!
Zo kunnen we samen bekijken wat er nodig is. Druk op onderstaande knop en we nemen binnen 24 uur contact met je op.