In Curiosophy Academy leer je je leven en werk te leiden vanuit nieuwsgierigheid.

 

“Twijfelen gaat over zoeken naar zekerheid. Niet-weten gaat over bewust de zekerheid verlaten.”

Elke Wiss – Master Curiosophy Academy, auteur ‘Socrates op Sneakers’, nummer 1 van Top 100 Management boek 2020

Je begrijpt dat verwondering het begin van wijsheid is. Je weet dat nieuwsgierigheid van waarde is voor jouw ontwikkeling en die van de mensen om je heen. En je wilt (nóg) betekenisvoller leven en leiden in een tijdsgewricht waarin niet-weten de grootste zekerheid is. Welkom bij Curiosophy Academy!

Curiosophy Academy is een uitdagende plek waar je leert om je nieuwsgierigheid effectief in te zetten ten behoeve van vraagstukken in leven en werk. Onze masters dagen je uit in impactvolle programma’s, masterclasses en online sessies. Curiosophy Academy is denken én doen op het hoogste niveau.

MasterclassesLeadership ProgramIn-Company

Masterclasses

Wil je in één middag, een dag of maximaal twee dagen het hart van onze werkwijze leren kennen? Neem dan deel aan een van onze Masterclasses!

In elke Masterclass biedt een van onze gerenommeerde Masters een kijkje in de keuken van vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog. Zij inspireren met hun ervaring en kijken met jou naar casuïstiek uit jouw praktijk als leider of professional. In elke Masterclass ga je zowel leren vanuit de ervaring van de Master en anderen als wel doen. De Masterclasses vinden plaats op diverse plekken in Nederland en wij passen ons aanbod aan op wat er mogelijk is binnen de beperkingen die corona biedt.

Meer info

Leadership Program

Wil je je leren leiden vanuit afstemming op jezelf en de snel veranderende wereld om je heen? In onze impactvolle Curiosophy Leadership Program leer je leiden vanuit nieuwsgierigheid.

In een periode van enkele maanden maak je je de basishouding en vaardigheden van de drie Curiosophy pijlers eigen; vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog. Vanuit een nieuwsgierige basis houding onderzoek in speciaal ontworpen experiences je eigen fundamentele vraagstukken. Tussen de modules door ontvang je begeleiding van onze (executive) coaches. We hebben specifieke programma’s ontwikkeld voor executives, professionals en creatives. Je leert niet alleen van elkaar, maar bouwt zo ook duurzame relaties op.

Meer info

In-Company

Heb je een ontwikkelingsvraag voor je team of organisatie? Wij bieden programma’s op maat voor leiderschaps ontwikkeling in jouw organisatie.

Hierin stemmen wij onze benadering af op de specifieke vraag voor jouw organisatie. Zo kan de wens zijn om meer klantgericht te werken. Wij zullen dan bijv. een programma op maat ter versterking van vragend vermogen ontwikkelen voor jullie praktijk. Uit onze Curiosophy cast worden gericht professionals betrokken, die passen bij wat jouw organisatie nodig heeft. Duur, locatie en prijs zijn afhankelijk van de vraag en mogelijkheden. Heb je vragen? Bel ons of neem contact met ons op via de contact-knop onderaan deze pagina.

Meer info

Professionals van de Curiosophy Cast

 

“Omdat denken alleen niet genoeg is.”

Peter Rombouts – Curiosophist, veranderkundige en drievoudig wereldkampioen Argentijnse Tango

Uniek aan onze Academy is de samenkomst van gezaghebbers uit allerlei disciplines en sectoren, zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd op basis van hun expertise m.b.t. vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog. Wij denken voorbij disciplines en onderscheiden ons door een unieke diversiteit van mensen en expertisegebieden.

We verbinden je in onze Academy aan een ongewoon, diverse groep professionals, die gezamenlijk over een schat aan ervaring beschikken op het gebied van leiderschap, praktische filosofie, (culturele) wetenschappen, coaching, strategische ontwikkeling, strategisch advies, toegepaste kunst en experience design.

Meet our Curiosophists

Wil je meer weten over deelname aan onze Masterclasses of het Leadership Program voor jou of je organisatie? Neem contact met ons op!