Wil jij leren hoe richting te geven aan je leven en werk vanuit de onderzoekende houding?

 

Je begrijpt dat verwondering het begin van wijsheid is. Je weet dat nieuwsgierigheid van waarde is voor jouw ontwikkeling en die van de mensen om je heen. Je wilt (nóg) betekenisvoller leven en leiden in een tijdsgewricht waarin niet-weten de grootste zekerheid is. Wat je niet weet is hoé. Welkom bij Curiosophy Academy!

In al onze programma’s werken wij volgens de tien Curiosophy principes en ons kern model van levend onderzoek. Aangezien het limiet van wat we kunnen en kennen is gelegen in onze vooronderstellingen, leren we je hoe hieraan voorbij te gaan. Wij werken door disciplines heen en benaderen elke vraag vanuit ons mens-zijn met bijbehorende mogelijkheden.

We verbinden je in onze Academy aan een ongewoon, diverse groep professionals. Allen zijn specialist in een of meer van de principes van onderzoekend leven en leiderschap. Samen beschikken ze over een schat aan ervaring op het gebied van dialoog, leiderschapsontwikkeling, praktische filosofie, systemisch werk, toegepaste kunst en experience design.

Laboratorium voor leiderschap

Wil jij jouw leiderschap van wat je weet naar wat je niet voor mogelijk hield, ontwikkelen?

In een levend onderzoek van vier dagen vertaal jij jouw leiderschapsvraag naar nieuwe gewoonten in jouw praktijk. Je doorloopt de beproefde Curiosophy route van levend onderzoek, van vraag naar het recreëren van jouw praktijk. De eerste dagen worden gewijd aan de vijf fases van vraagstuk naar verandering in praktijk. Fase zes gaat plaatsvinden in jouw eigen praktijk. Na deze reis, weet jij op elk vraagstuk welke snaren bij jezelf en anderen te raken om meters te maken.

 

Praktijk Labs

Wil je in één of twee dagen Curiosophy principes leren toepassen in jouw praktijk?

In onze Prakijk labs ga je aan de slag met het re-organiseren van jouw denk en doe patronen ten behoeve van de grotere opgave in jouw organisatie of leefwereld. We nodigen je uit te leren door te doen in een mix van ervaringsgericht werken, gezamenlijke reflectie en wetenschappelijke onderbouwing. In elk lab staan een of meer Curiosophy principes centraal en wordt gegeven door een Curiosophist met een stevige staat van wijsheid op de bijbehorende vaardigheden.

Persoonlijke begeleiding

Wil jij beweging maken in een vraag die jou raakt?

Denk aan een opgave, conflict of situatie waar je al langere tijd mee rondloopt. Je hebt al het nodige geprobeerd, maar de daadwerkelijke verandering blijft uit. Je merkt dat je steeds terugvalt in hetzelfde patroon. Of die ander beweegt maar niet mee. Onze coaches zetten hun kennis en ervaring graag in om jouw onderzoekend vermogen wakker te maken voor het verleggen van het patroon onder het symptoom. Met jou als navigator.

Waarmee mogen we je verder helpen?
Druk op onderstaande knop en we nemen binnen twee dagen contact met je op.