Wil jij leren hoe richting te geven aan je leven en werk vanuit de onderzoekende houding?

 

Je begrijpt dat verwondering het begin van wijsheid is. Je weet dat nieuwsgierigheid van waarde is voor jouw ontwikkeling en die van de mensen om je heen. Je wilt (nóg) betekenisvoller leven en leiden in een tijdsgewricht waarin niet-weten de grootste zekerheid is. Wat je niet weet is hoé. Welkom bij Curiosophy Academy!

Onze Academy bestaat uit executive programma’s, praktijklabs en persoonlijke begeleiding.

Kijk meteen vast waar jij je voor wilt inschrijven:

23 okt

2024

S.M.A.R.T Sensitivity

Praktijklab

Meer info

2 dec

2024

The Power of Polarity

Praktijklab

Meer info

7 & 21

feb 2025

Mastering moving meetings

Praktijklab

Meer info

10 & 11

april 2025

Curious Leadership

Praktijklab

Meer info

In al onze programma’s werken wij volgens de tien Curiosophy principes en ons kern model van levend onderzoek. Aangezien het limiet van wat we kunnen en kennen is gelegen in onze vooronderstellingen, leren we je hoe hieraan voorbij te gaan. Wij werken door disciplines heen en benaderen elke vraag vanuit ons mens-zijn met bijbehorende mogelijkheden.

We verbinden je in onze Academy aan een ongewoon, diverse groep professionals. Allen zijn specialist in een of meer van de principes van onderzoekend leven en leiderschap. Samen beschikken ze over een schat aan ervaring op het gebied van dialoog, leiderschapsontwikkeling, praktische filosofie, systemisch werk, toegepaste kunst en experience design.

Executive programma’s

Wil jij de waarde van jouw leiderschap vergroten?

En van betekenis zijn voor de grote vragen van deze tijd, vanuit jouw rol als leidinggevende? Maar loop je vast in beperkingen van het systeem? Wij brengen jou en/of jouw team in drie dagen naar de oorzaken van het vastlopen in ons eigen denken en voelen. Want wij zijn het systeem. Aan de hand van de beproefde Curiosophy principes, laten we je ervaren welke andere mogelijkheden er zijn. Na deze reis, weet jij welke snaren bij jezelf en anderen te raken en hoe te navigeren door complexiteit.

Praktijk Labs

Wil je in één of twee dagen Curiosophy principes leren toepassen in jouw praktijk?

In onze Prakijk labs ga je aan de slag met het re-organiseren van jouw denk en doe patronen ten behoeve van de grotere opgave in jouw organisatie of leefwereld. We nodigen je uit te leren door te doen in een mix van ervaringsgericht werken, gezamenlijke reflectie en wetenschappelijke onderbouwing. In elk lab staan een of meer Curiosophy principes centraal en wordt gegeven door een Curiosophist met een stevige staat van wijsheid op de bijbehorende vaardigheden.

Persoonlijke begeleiding

Wil jij beweging maken in een vraag die jou raakt?

Denk aan een opgave, conflict of situatie waar je al langere tijd mee rondloopt. Je hebt al het nodige geprobeerd, maar de daadwerkelijke verandering blijft uit. Je merkt dat je steeds terugvalt in hetzelfde patroon. Of die ander beweegt maar niet mee. Onze coaches zetten hun kennis en ervaring graag in om jouw onderzoekend vermogen wakker te maken voor het verleggen van het patroon onder het symptoom. Met jou als navigator.

Waarmee mogen we je verder helpen?
Druk op onderstaande knop en we nemen binnen twee dagen contact met je op.