Praktijk Lab

 

In een Praktijk Lab ga je aan de slag met de kern aspecten van de onderzoekende houding. Elk lab richt zich op één van de kernkwaliteiten die nodig zijn, om jouw ‘interne organisatie’, jouw ontmoetingen en de organisatie waarin je werkt, zo te beïnvloeden dat veranderen in verbinding dagelijkse realiteit wordt.  Elk lab bestaat uit een dynamische mix van ervaringsgericht leren, vernieuwende kennis en vormen en methoden, die jij direct kunt toepassen in jouw praktijk.

S.M.A.R.T Sensitivity

sensitiviteit

23 oktober 2024

Bewegen door complexiteit vraagt meer dan je denken alleen. Je komt sneller tot richting wanneer je je volledige register weet aan te spreken. In dit praktijklab neemt Peter Rombouts je mee in het ‘aanzetten’ van jouw sensitiviteit. Wil jij betere leren kijken en luisteren naar wat er in jou, je team en in je organisatie speelt? Je zintuigen serieus nemen en leren handelen vanuit die bron aan informatie?

The Power of Polarity

verbinden in verschil

2 december 2024

Wil jij de vaardigheden ontwikkelen om collectief beslissingen te nemen te midden van verschillen? Laat je leiden door Frank Weijers en ontdek de kracht van effectieve communicatie en besluitvorming en leer hoe je de opbrengst van vergaderingen vergroot.

Mastering Moving Meetings

ontmoeting

7 en 21 februari 2025

Wil je leren hoe de impact van jouw overleggen te vergroten? Wordt meester in ontmoeten! Suzanne Leclaire neemt je mee in de beproefde Curiosophy werkwijze en helpt je impact van jouw bijeenkomsten te vergroten.

Curious Leadership

ontmoeting

10 en 11 april 2025

‘Not all who wander are lost’.

Zij die weten hoe te verwonderen, hebben de toekomst. Wil jij leren leiden door complexiteit? Werken aan de houding en vaardigheden die horen bij onderzoekend leiderschap? Neem deel aan het tweedaagse praktijklab Curious Leadership onder begeleiding van oprichter Suzanne Leclaire.

The Art of Asking Forward

VoorwaarsVragen

Dit praktijklab kan in-company gegeven worden.

Wat als je betere antwoorden en verbinding zou kunnen genereren door op de juiste manier te vragen? Dit is dé werkplaats voor het versterken van jouw vragend vermogen. Omdat niet het antwoord, maar de vraag ons zal leren.

 

 

The Art of Listening into Existence

tevoorschijn

Dit praktijklab kan in-company gegeven worden.

Wil jij zo leren luisteren dat de wijsheid van de ander en het collectief naar boven komt? En het ongezegde relevante uitgenodigd wordt? Volg deze werkplaats en leer op verschillende niveaus luisteren.

 

 

Heb jij interesse in dit aanbod voor jouw team of organisatie?
We bieden dit ook InCompany aan. Mail bij interesse.