Praktijk Lab

 

In een Praktijk Lab ga je aan de slag met de kern aspecten van de onderzoekende houding. Elk lab richt zich op één van de kernkwaliteiten die nodig zijn, om jouw ‘interne organisatie’, jouw ontmoetingen en de organisatie waarin je werkt, zo te beïnvloeden dat veranderen in verbinding dagelijkse realiteit wordt.  Elk lab bestaat uit een dynamische mix van ervaringsgericht leren, vernieuwende kennis en vormen en methoden, die jij direct kunt toepassen in jouw praktijk.

Mastering Moving Meetings

ontmoeting

Wil je leren hoe de impact van jouw overleggen te vergroten? Dit lab maakt van jou de master in ontmoeten. We werken vanuit de tien principes van Curiosophy aan jouw meeting make-over.
.

Verbinden in Verschil

verbinden in verschil

Wil jij de vaardigheden ontwikkelen om collectief beslissingen te nemen te midden van verschillen? Laat je leiden door Frank Weijers en ontdek de kracht van effectieve communicatie en besluitvorming en leer hoe je de opbrengst van vergaderingen vergroot.

Slimme Sensitiviteit

sensitiviteit

Wil jij jouw sensitiviteit optimaal en SMART leren inzetten voor vooruitgang? In deze twee daagse leer je werken met jouw zintuigen als bron. Om zo de boven- en onderstroom in beeld en beweging te brengen.

Voorwaarts Vragen

VoorwaarsVragen

Wat als je betere antwoorden en verbinding zou kunnen genereren door op de juiste manier te vragen? Dit is dé werkplaats voor het versterken van jouw vragend vermogen. Omdat niet het antwoord, maar de vraag ons zal leren.

Tevoorschijn Luisteren

tevoorschijn

Wil jij zo leren luisteren dat de wijsheid van de ander en het collectief naar boven komt? En het ongezegde relevante uitgenodigd wordt? Volg deze werkplaats en leer op verschillende niveaus luisteren.

Voorbij verborgen patronen

patronen

In dit lab leer je de dynamiek in relaties beter begrijpen. Je wordt bewust van wat er in bepaalde situaties gebeurt, ziet patronen in interacties en kunt op de juiste manier handelen en interveniëren.

Heb jij interesse in dit aanbod voor jouw team of organisatie?
We bieden dit ook InCompany aan. Mail bij interesse.