Wil jij daadwerkelijke verandering realiseren met jouw organisatie?

 

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij ontwikkelen unieke processen voor transformatie op schaal. In een patroon doorbrekend programma, begeleiden we medewerkers en stakeholders van jouw organisatie van de opgave naar collectief perspectief en veranderende praktijk. Hierbij werken we vanuit onze aanpak van ‘levend onderzoek’. Een beproefde opeenvolging van diverse soorten ontmoetingen, waarin we de centrale vraag onderzoeken met ’the whole system in the room’. Ofwel; met hoofd, hart en handen en met vertegenwoordiging vanuit de partijen, die er toe doen in relatie tot de opgave. Onderweg werken we door vastzittende patronen en belemmerende overtuigingen heen. Het resultaat is gedragen richting en een toekomstgerichte actie-agenda voor alle partijen. Met verantwoordelijkheid van een ieder voor de taak in het grote geheel van de opgave. Druk op de knop hieronder voor een impressie van enkele ontmoetingen die we hebben georganiseerd.

Begeleiden van verandering

 

Wij begeleiden jouw organisatie in de beweging naar collectief handelen in dienst van wat jullie zeggen te willen veranderen. Vanuit de strategische doelen, werken we eerst toe naar de vragen, waarop nog geen antwoord gevonden is. Op deze vragen organiseren we kringen van betrokkenen binnen en (eventueel) buiten de organisaties. Collectief handelingsperspectief inclusief re- creëeren van gewoonten, structuren, overleggen en diensten is het resultaat. Met als gevolg gedragen beweging.

Versterken van leiderschap

 

In een leiderschapsprogramma’s op maat, werken we aan het vergroten het onderzoekend leiderschap van het bestuur en/ of het senior management van jouw organisatie. In een uniek, transdisciplinair programma, ervaar je welke patronen in ons denken en voelen maken dat we blijven hangen in ‘het systeem’. Je leert navigeren door complexe vraagstukken met ’the whole system in the room’ en verrijkt je handelingsrepertoire in dagelijkse praktijk met een set aan nieuwe vaardigheden.

Faciliteren van bijeenkomsten

 

Een onderzoekende ontmoeting is een geleide ontmoeting, waarin jouw team of organisatie ‘levend’ onderzoek doet naar een vraag, die de oorzaak onder ongewenste symptomen, raakt. In de ontmoeting leren deelnemers – vanuit het systeem rondom die vraag – hun vooronderstellingen kennen. En hoe daar samen aan voorbij te bewegen. Het onderzoek wordt ontworpen op basis van jullie urgentie kwestie, diepe verlangen of complexe vraag. We werken met unieke interventies en talrijke vormen van dialoog.

Praktijk Labs

 

Wil jij met jouw team leren hoe de onderzoekende houding jullie kan versterken? In onze Prakijk labs ga je aan de slag met het re-organiseren van jouw denk en doe patronen ten behoeve van de grotere opgave in jouw organisatie of leefwereld. We nodigen je uit te leren door te doen in een mix van ervaringsgericht werken, gezamenlijke reflectie en wetenschappelijke onderbouwing. In elk lab staan een of meer Curiosophy principes centraal en wordt gegeven door een Curiosophist met een stevige staat van wijsheid op de bijbehorende vaardigheden.

Waarmee mogen we je verder helpen?
Druk op onderstaande knop en we nemen binnen twee dagen contact met je op.