Zoek jij begeleiding bij een complexe vraag van jouw team of organisatie?

 

En streef je naar een gedragen, nieuw perspectief met jouw bestuur, medewerkers en stakeholders? Onze Curiosophists begeleiden jullie in het komen tot een nieuwe richting, cultuur of strategische agenda, van waaruit de beoogde verandering in volle gedragenheid gerealiseerd kan worden. Het dialogische proces dat we voor jouw vraagstuk ontwerpen, stelt alle betrokken medewerkers, klanten of stakeholders in staat hun volledige potentieel te benutten. Elk adviestraject is een ontdekkingsreis op maat. Druk op de knop hieronder voor een impressie van enkele ontmoetingen die we hebben georganiseerd.

Wie we zijn

Onze Curiosophists zijn onafhankelijke professionals met een breed scala aan expertisegebieden op een of meer van onze principes. We werken vanuit een humane benadering, waarin het onderzoekende potentieel in jouw organisatie altijd leidend is. Samen beschikken we over een grote diversiteit aan methoden en vaardigheden m.b.t. fundamentele vraagstelling en creatieve interventiestrategieën. Onze professionals hebben hart voor de mens en een bewezen staat van dienst in het in beweging krijgen van complexe kwesties.

Hoe we werken

Ieder proces begint met het ontcijferen van de primaire vraag waarop een antwoord wordt gezocht. Met jouw toestemming, wordt je organisatie een tijdelijke, veilige plek waar ‘niet-weten’ wordt omarmd. In het proces dat we ontwerpen staat het samen brengen van een grote diversiteit aan perspectieven, dialoog en het luisteren naar de onderstroom centraal. Ons werk zit erop zodra een collectief perspectief op de kernvraag is gevonden en de verantwoordelijken een gedeeld begrip hebben van hoe dit perspectief tot realisatie te brengen.

Creatieve interventies

Gedurende het proces creëren we effectieve interventies in relatie tot de centrale vraag. Aangezien we als collectief werken, putten we uit een scala aan specifieke filosofische, strategische en creatieve wijsheid. Indien nodig, zetten we onze co-creatives in. Dit zijn creatieve professionals met specifieke kwaliteiten en ervaring, waardoor zij de doelgroep een ervaring kunnen bieden, waarin het vraagstuk wordt gevoeld i.p.v. beredeneerd.  Zo kunnen we nieuw perspectief en creativiteit in de uitkomst garanderen.

 

Waarmee mogen we je verder helpen?
Druk op onderstaande knop en we nemen binnen twee dagen contact met je op.