Zoek jij nieuw perspectief op een vraag die jou raakt?

En begrijp je dat fundamentele verandering niet voortkomt uit quick fixes of oppervlakkige oplossingen? Onze Curiosophists lopen graag een tijdje met jou mee voor het onderzoek naar de vraag of opgave, waarin jij vastloopt. Wanneer we de vraag achter jouw vraag hebben vastgesteld, begint de ontdekkingsreis naar nieuw perspectief.

Wie we zijn

Onze Curiosophists beschikken over ruime ervaring in het begeleiden van mensen en organisaties vanuit specifieke expertise op het vlak van vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog. We beschikken over een groot repertoire aan bevragingsmethodieken, creatieve interventies en rituelen om jouw onderzoek te doorlopen. Voor persoonlijke begeleiding van professionals in een eindverantwoordelijke, bestuurlijke of toezichthoudende rol, bemiddelen we professionals met een stevige staat van dienst met het werken op executive niveau.

Wat we doen

Wij werken vanuit een humane benadering, waarbinnen de onderzoekende houding van jou leidend is. Ieder proces begint met het ontrafelen van de wezenlijke vraag waarop een antwoord wordt gezocht. Aan de hand van praktijkvoorbeelden rondom de vraag uit jouw dagelijks leven, creëren we een tijdelijke, veilige onderzoeksitatie waarin ‘niet-weten’ wordt omarmd. Gedurende het proces zal er een veranderende zienswijze ontstaan rondom het vraagstuk zelf evenals jouw mindset voor benadering van vraagstukken in de toekomst.

Product afbeeldingen (10)

The Quest

Curiosophy Consult

Curiosophy Consult

4

Curiosophy Card

Waarmee mogen we je verder helpen?
Druk op onderstaande knop en we nemen binnen twee dagen contact met je op.