Partners

 

“Als partner van The Curiosophy Collective, dragen wij met ons bedrijf bij aan het vergroten van ruimte voor oprechte nieuwsgierigheid. Het leren uitstellen van meningsvorming draagt bij aan diepgaande en duurzame verhoudingen met elkaar en onze klanten.  Het is een geweldig platform, dat een podium biedt om te vragen, te luisteren en te leren van een enorm brede en diverse groep mensen, die de wereld ook een stukje mooier willen maken.”

CEO Fest Invest BV

Onze partners zijn personen, instellingen en/of bedrijven die weten dat nieuw perspectief op urgente vraagstukken van deze tijd het gevolg is nieuwsgierig makende vormen van onderzoek. Het zijn open, onderzoekende individuen of organisaties, die hun (financiele) bijdrage deels inzetten om waarde toe te voegen aan de wereld waarin zij bestaan.

De vraagstukken die wij onderzoeken raken onderwerpen waar het op grote schaal ‘wringt’. Denk aan armoede, politiek wantrouwen, duurzaamheid, klimaat, inclusie etc. Bijdragen aan ons collectief betekent bijdragen aan het vergroten van collectieve wijsheid rondom deze vragen. Daar is een goede inhoud, een gedegen programma én diversiteit voor nodig. Dit maken wij graag mogelijk met jullie.

Hoe word ik partner?

Partners steunen ons door meerdere Memberships voor anderen te bekostigen. Zo borgen wij een grote diversiteit en kunnen ook mensen een mooie bijdrage leveren aan ons collectief, voor wie dat financieel niet mogelijk is

Denk aan vluchtelingen, jongeren en kunstenaars. Wij hebben die diversiteit nodig om verschillende perspectieven in ons onderzoek te borgen. Eén Membership kost € 1.200 euro per jaar. Jij of jouw bedrijf worden partner bij afname van tenminste vier Memberships

Wat brengt partnership jou?

  • toegang tot ons diverse netwerk van impactmakers uit alle mogelijke branches.
  • de voldoening dat jij bijdraagt aan collectief onderzoek naar urgente vraagstukken.
  • gratis toegang tot onze inspirerende, online activiteiten.
  • korting van 20% op onze vierjaarlijkse events. Zie voor meer info: The Cabinet of Curiosophy.  
  • gerichte exposure in ons omvangrijke netwerk of andere diensten op maat voor jouw organisatie.

Zeg jij ‘ja’ tegen onderzoekende ontmoeting voor collectief perspectief op de grote vragen van deze tijd?

En heb je interesse in partnership? Laat het ons weten via de contactknop hieronder.

Is partnership niet haalbaar voor je, maar wil je wel je steun geven aan de gratis toegankelijke podcast series in The Curiosophy Collective Podcast of online events? Elke gift is welkom.

Onze partners

FEST invest

www.festinvest.nl 

Hotel Wonderland

www.hotelwonderland.nl 

FRIVISTA

www.frivista.com

RE:SET Music Productions & Experiences

Denkplaats

Denkplaats

www.denkplaats.nl

“Als partner van The Curiosophy Collective, dragen wij met ons bedrijf bij aan het vergroten van ruimte voor oprechte nieuwsgierigheid.”

CEO Fest Invest BV