Partners

 

“Als partner van The Curiosophy Collective, dragen wij met ons bedrijf bij aan het vergroten van ruimte voor oprechte nieuwsgierigheid. Het leren uitstellen van meningsvorming draagt bij aan diepgaande en duurzame verhoudingen met elkaar en onze klanten.  Het is een geweldig platform, dat een podium biedt om te vragen, te luisteren en te leren van een enorm brede en diverse groep mensen, die de wereld ook een stukje mooier willen maken.”

CEO Fest Invest BV

Onze partners zijn personen, instellingen en/of bedrijven die weten dat nieuw perspectief op urgente vraagstukken van deze tijd het gevolg is nieuwsgierig makende vormen van onderzoek. Het zijn open, onderzoekende individuen of organisaties, die hun (financiele) bijdrage deels inzetten om waarde toe te voegen aan de wereld waarin zij bestaan.

De vraagstukken die wij onderzoeken raken onderwerpen waar het op grote schaal ‘wringt’. Denk aan armoede, politiek wantrouwen, duurzaamheid, klimaat, inclusie etc. Bijdragen aan ons collectief betekent bijdragen aan het vergroten van collectieve wijsheid rondom deze vragen. Daar is een goede inhoud, een gedegen programma én diversiteit voor nodig. Dit maken wij graag mogelijk met jullie.

Hoe word ik partner?

Partners steunen ons door het mogelijk maken van onze podcast, online ontmoetingen en online content. Per partner kijken we naar hoe we elkaars bedoeling en doelen kunnen versterken. Partnership is dus maatwerk.

Wat brengt partnership jou?

  • toegang tot ons grote, diverse netwerk en inspirerende activiteiten
  • n.t.b. maatwerk begeleiding bij een eigen complex (organisatie)vraagstuk
  • n.t.b. korting op practice labs, leiderschaps programma en ander aanbod. 

Zeg jij ‘ja’ tegen onderzoekende ontmoeting en nieuw perspectief op de grote vragen van deze tijd?

Geef je interesse weer via de contactknop hieronder en wij nemen contact met je op.

Onze partners

FEST invest

www.festinvest.nl 

Hotel Wonderland

www.hotelwonderland.nl 

FRIVISTA

www.frivista.com

RE:SET Music Productions & Experiences

Denkplaats

Denkplaats

www.denkplaats.nl

“Als partner van The Curiosophy Collective, dragen wij met ons bedrijf bij aan het vergroten van ruimte voor oprechte nieuwsgierigheid.”

CEO Fest Invest BV