The Cabinet of Curiosophy – 30 september 2021

 

‘Wat een prachtige avond! Ik laat zekerheid los en start met leven in het nu. Vandaag. Zo geïnspireerd.’

Mart Pfeiffer – Voorzitter Raad van Bestuur, Rabobank Schiphol regio

 

Wat is The Cabinet of Curiosophy?

The Cabinet of Curiosophy is het kwartaal event van The Curiosophy Collective. Gedurende een avond of dagdeel gaan we op curiosophisch onderzoek uit met een zeer divers gezelschap naar nieuw perspectief op een maatschappelijk vraagstuk. Geïnspireerd op de Cabinet of Curiosities uit de Gouden Eeuw, verzamelen we de schat aan wijsheid en sensitiviteit van de deelnemers voor een uniek, gelaagd onderzoek.

 

Datum: 30 september 2021 van 17.30 – 21.30u

Plaats: omgeving Abcoude (details volgen)

Prijs: € 250 (ex. BTW)

(voor members is deelname in jaarprijs inbegrepen)

 

Welke vraag gaan we onderzoeken?

De hele avond staat in het teken van de vraag ‘Wat is onze plek van betekenis?’. We haalden deze vraag uit een onderzoek binnen onze community naar de vraag die mensen het meest raakt.

 

Wat ga ik meemaken?

Tijdens de avond, maak je een reis met je hoofd, hart en handen op zoek naar het antwoord op de centrale vraag. Peter Rombouts – drievoudige wereldkampioen Argentijnse Tango en organisatiekundige-  zal de vraag in beweging brengen.

We starten met een sensitieve tocht door het vraagstuk heen, waarin diverse kunstenaars en performers je een aanraking zullen bieden in wat jouw plek van betekenis zou kunnen zijn. Nynke Laverman – zangeres, songwriter en spoken word artist – zal je gidsen naar nieuwe gebieden in jouw verbeelding met haar ‘leaf-blown shimmer of a voice’ (The Independent). Bernice Feller-Thijm en Floris Verbeij laten je ervaren dat deze vraag op meerdere lagen kan landen. Andre Heuvelman – performer en voormalig solo trompettist (Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Nederlands Blazers Ensemble) – neemt ons mee naar onze eigen plek op het podium van betekenis.

Na de interventies zullen we tijdens een diner met 10 onbekende anderen onder professionele dialoogbegeleiding toewerken naar nieuw perspectief op onze plek van betekenis. Niet concreet genoeg? Mooi zo. Dan is dit het moment om je nieuwsgierigheid te gaan volgen…

 

Wat is The Curiosophy Collective

The Curiosophy Collective is een platform voor leiders, impactmakers en nieuwsgierige geesten, die willen bijdragen aan nieuw perspectief op complexe vragen van vandaan en morgen. Curiosophy staat voor een onderzoekende houding in leven en leiderschap. The Curiosophy Collective opende haar deuren op 1 april dit jaar voor Members, die samen in unieke on- en offline ontmoetingen op zoek gaan naar nieuwe perspectief op vragen die breed leven in onze maatschappij. Dit event biedt een mooie gelegenheid kennis te maken met wie we zijn en wat we doen. Plekken zijn beperkt, dus wees er snel bij. Graag tot ziens in onze wondere wereld van wijsheid op 30 september!

 

Doe je mee?

Bevestig je deelname met onderstaande knop. Graag je naam, e-mail, telefoonnummer en het adres van je organisatie voor de facturatie. Onderwerp: Cabinet 30 september.