The Curiosophy Collective en Hotel Wonderland slaan de handen ineen!

Door: The Curiosophy Collective & Hotel Wonderland

 

Net als in de liefde, ontmoet je soms een geestverwant. Zo’n type waarvan  je het zeker weet: jij en ik zijn uit hetzelfde hout gesneden! Dat overkwam The Curiosophy Collective en Hotel Wonderland.

 

Nieuwsgierig zijn en blijven voor de goede zaak. Het uitgangspunt voor The Curiosophy Collective. Een kwaliteit die ook diep in het DNA van Hotel Wonderland verweven is.  Hotel Wonderland is het eerste en grootste onderdompeltheater in Nederland. Nog niet af, maar van die staat-van-zijn houden we bij  The Curiosophy Collective.

The Curiosophy Collective programmeert voor haar groeiende groep Members een aantal keren per jaar unieke events, waarin aan nieuw perspectief op urgente vraagstukken van vandaag en morgen wordt gewerkt. Daar horen steeds wisselende plekken bij, die onze verwondering aanwakkeren.

Hotel Wonderland is zo’n plek. Founders Michel Groenesteijn en Suzanne Leclaire waren er dus snel uit. De wondere wereld die Hotel Wonderland aan het bouwen is, is de perfecte plek voor de Members van The Curiosophy Collective.

Vol trots kondigen we dan ook aan dat The Curiosophy Collective en Hotel Wonderland partners worden!

Nieuwsgierig waar je ondergedompeld gaat worden in een programma op maat als je je bij The Curiosophy Collective aansluit? Check www.hotelwonderland.nl of mail bij interesse naar mail@thecuriosophycollective.com.