Andre Heuvelman

Andre Heuvelman

Nieuwsgierig naar:
De artiest die huist in een ieder. Welke unieke kwaliteit schuilt er in een mens van waaruit hij zijn of haar eigen podium kan betreden om te gaan bijdragen aan een wereld waar we elkaar echt kunnen ontmoeten.

De vraag die je raakt:
Welk diep verlangen huist er in jou?

Meesterlijk in curiosophy pijlers:
Slimme sensitiviteit

Werkwijze:
Ik breng high performance professionals in contact met hun eigen creatiekracht zodat ze mentaal leniger en vindingrijker worden, hun eigen ruimte voor verandering ervaren en optimaal gebruik maken van hun eigen en elkaars vaardigheden.
Dat is belangrijk omdat de wereld van vandaag en morgen onzeker is. Dat vraagt om flexibele organisaties en dito medewerkers die on the spot kunnen inspelen op verandering, zodat slagkracht en duurzaamheid ook in onvoorspelbare tijden gegarandeerd blijven.

Ervaring:
Mijn mantra, Holding space for change
Welke ruimte heb jij om te veranderen en leef je daarin voor de mensen om je heen.

Ik verbind mensen met muziek, elkaar en zichzelf. Mijn trompet is daarbij slechts het middel. Mijn boodschap is eenvoudig: “Op welke kwaliteit van jezelf kun je altijd vertrouwen, wat is jouw trompet?”.

Ik ben een performer, inspirator, creatief adviseur en innovator. Daarnaast keynote speaker, waarin verbinding, veerkracht, passie en doorzettingsvermogen sleutelwoorden zijn om te ontroeren, te verbinden en te inspireren

Publicaties of onderzoek:
Diverse blogs te vinden op https://www.andreheuvelman.nl/category/blog/

Meer weten?
LinkedIn Andre

Wil je in contact komen met Andre?
085-620 4700 of mail@thecuriosophycollective.com