Hade Wouters

Hade Wouters

Nieuwsgierig naar:
Wat er onder de waterlijn speelt bij groepen en individuen, en hoe dat impact heeft op het functioneren, samenwerken, groeien. Wat de minderheid wil zeggen en hoe we veiligheid en meerstemmigheid kunnen creëren of laten floreren, zodat alle stemmen gehoord worden. En naar de wijsheid van elke groep, elk team.

De vraag die je raakt:
Hoe kunnen we de wijsheid die aanwezig is in deze groep beschikbaar maken voor iedereen?

De zin van je leven:
‘Kennis is macht, maar alleen wijsheid is vrijheid.’
Etty Hillesum

‘En dan luisteren, overal luisteren, tot op de grond der dingen luisteren.’
Etty Hillesum

‘Ik heb geen talent voor ondergeschiktheid.’
Belle van Zuylen

Meesterlijk in curiosophy pijlers:
Slimme sensitiviteit en duurzame dialoog

Werkwijze:
Elke groep of elk team heeft een groepsbewustzijn, groepsonbewustzijn, wijsheid en potentieel. Met groepen werk ik aan veiligheid en meerstemmigheid, om door het onbewuste van de groep de wijsheid en het potentieel te kunnen bereiken en te kunnen inzetten voor het proces. Daarbij nodig ik uit alles te zeggen, bekrachtig ik de stem van de minderheid, moedig ik aan om te spreken én goed te luisteren. Daarvoor creëer ik een bedding: een safe en brave space.

Ervaring:

Na het doen van onderzoek aan de universiteit, heb ik ervaring opgedaan als onderwijsadviseur. Ik merkte echter dat diepgaande transformatie in groepen niet alleen kennis van het onderwerp vraagt, maar ook diep werk met teams en groepen. Ik heb toen gekozen om me verder te verdiepen via opleidingen in Deep Democracy, coachen van vrouwelijke en mannelijke krachten en kwaliteiten in organisaties en transactionele analyse.

Sinds 2019 werk ik als zelfstandig trainer, adviseur en procesbegeleider rond spanning, conflict en beleid: van papier naar praktijk. Ik geef cursussen rond persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap en begeleid gesprekscirkels en weekends. Ik werk intensief aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, omdat ik elke groep en elk team zo ver kan meenemen als ik zelf gekomen ben.

Meer weten?
LinkedIn Hade

Wil je in contact komen met Laura?
085-620 4700 of mail@thecuriosophycollective.com