Suzanne Leclaire – Noteborn

Suzanne Leclaire - Noteborn

Nieuwsgierig naar:
het onderzoekend vermogen van mensen en de wijze waarop zij richting geven aan hun leven.

De vraag die je raakt:
Mag ik je iets vragen?

De zin van je leven:
‘In het open blijven van de vraag, heerst het wezen van de kunst.’ – Heidegger

Meesterlijk in curiosophy pijlers:
vragend vermogen, slimme sensitiviteit en dialoog

Werkwijze:
onderzoekend, samen en intuïtief

Ervaring:
Als cultuurwetenschapper heb ik mij de eerste 15 jaar van mijn werkzame leven gericht op het samenbrengen van kunst en het bedrijfsleven, leiding geven aan diverse afdelingen binnen het Ministerie van OCW en het besturen van diverse organisaties, waaronder een centrum voor de Kunsten en de landelijke Federatie Cultuur. In de afgelopen 10 jaar ben ik mij als ondernemer gaan richten op het begeleiden van executives en organisaties in transitie. Met een levensfilosofie als uitgangspunt: Curiosophy.

Publicaties of onderzoek:
Ik doe voortdurend levend onderzoek. Daarover schrijf ik in mijn blogs, boek, te beluisteren in mijn podcast.

Meer weten?
LinkedIn Suzanne

Wil je begeleid worden door Suzanne?
Klik hier voor de mogelijkheden of bel 085-620 4700, mail@thecuriosophycollective.com voor teambegeleiding.