Wrap Up

Wil jij jouw congres of event afsluiten met een rake snaar, een woordeloze samenvatting of een dans, die de essentie weergeeft? Boek een van onze Curiosophists voor een onvergetelijke afsluiting!

Druk op de knop hieronder voor een impressie van enkele ontmoetingen die we hebben georganiseerd.

Spoken Dance  door Peter Rombouts

 

Peter Rombouts is veranderkundige en drievoudig wereld kampioen Argentijnse Tango. Peter maakt met zijn dans de kern van jullie dag zichtbaar, Hij is gedurend het event aanwezig. Als unusual suspect tussen het publiek. Diep luisterend en kijkend naar de interactie op het podium en in de zaal. Voelend wat er in de boven- en onderstroom gebeurt in het publiek. Terwijl het programma draait, schrijft hij een Spoken Word. Op rake, poëtische wijze vat hij de rode draad van de dag. Aan het eind komt hij vanuit het publiek het podium op met een Spoken Word op maat. Gevolgd door een dans, die de essentie van wat zich die dag heeft afgespeeld op impactvolle wijze verbeeldt.

De essentie opgetekend door Laura Mentink

 

Laura Mentink is toneelspeler en tekenaar. Laura tekent situaties en processen en figuren, om te onthouden, te verhelderen, vast te leggen, en soms gewoon, omdat bepaalde situaties of personen of objecten ontroeren. Als kunstenaar spiegelt ze wat er gebeurt, zowel van een afstand als dichtbij.
Met haar teksten, observaties, tekeningen en vragen brengt ze de essentie aan het licht of tekent ze wat over het hoofd werd gezien. In tegenstelling tot de bekende cartoon tekenarij, krijgt het publiek aan het einde een waar kunstwerk terug.

Spoken Word door Justin Samgar

 

Justin Samgar is een pionier in spoken word. Sinds 2010 schrijft/presenteert hij ook teksten voor opdrachtgevers als Red Bull, Hunkemöller, Honig, Microsoft, 3FM, ABN/AMRO, Corona, Moët & Chandon en vele anderen. Justin IS diepgang, transdisciplinair en grensoverschrijdend. Tijdens jouw conferentie, neemt Justin waar wat er gebeurt waar op meerdere lagen. Hij kijkt en luistert naar wat er gebeurt door de dag heen. Als binnen- en buitenstaander tegelijk. Hij verplaatst zich in de gemeenschap van die dag én kijkt van buitenaf. Zo verbindt hij de binnen- en buitenwereld. En geeft er betekenis aan.

De onder- en boventoon door André Heuvelman

 

Andre Heuvelman Andre wist als solotrompettist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en lid van het Nederlands Blazers Ensemble de wereldtop als trompettist te bereiken. Zijn aanstekelijke kwetsbaarheid, kwaliteit en doorzettingskracht klinkt door in zijn muzikale performance. Keer op keer nodigt hij zijn publiek uit om op hun eigen podium te gaan staan. Andre laat in jouw event nieuw geluid ontstaan. En geeft terug wat hij hoort. Hij zet de toon met het publiek aan het begin van jouw event. En sluit af met een muzikale wrap up om de essentie in muziek terug te geven. Zo ontstaat er een eigen geluid bij dat wat zich die dag heeft voltrokken. Wil jij jullie event beginnen en afsluiten met de toon van betekenis?