Wil jij bijdragen aan nieuw perspectief op vraagstukken van vandaag en morgen?

Word Member! Voor € 100,- per maand krijg je exclusief toegang tot:

The Quest

The Quest

Een persoonlijk onderzoek bij de instap in ons collectief naar de vraag die jou raakt. Zo ervaar je dat bijdragen aan collectieve vraagstukken begint bij de bereidheid tot onderzoek naar je eigen vraag.

Meer informatie

Een uniek, impactvol netwerk

Curiosophers zijn nieuwsgierige geesten die hun wijsheid willen delen ten behoeve van grote, gemeenschappelijke opgaven. Toegang tot ons collectief vraagt om een open, onderzoekende houding en oprechte interesse in de ander en vraagstukken van deze tijd zijn voorwaarden.

Curiosophy Leadership program

The Cabinet of Curiosophy 

Het hart van ons Membership bestaat uit vier events per jaar, waarin we – op curiosophische wijze – onderzoek doen naar een belangwekkend vraagstuk dat breed maatschappelijk leeft.  Het is de manier waarop wij dat onderzoek doen, dat ons onderscheidt van welk ander platform, instituut of netwerk dan ook.

Meer informatie

Curious Minds

Curious Minds 

Een serie van online ontmoetingen met nationale en internationale experts op het terrein van nieuwsgierigheid. In een online ontmoeting krijg je alle ruimte jouw vragen te stellen over nieuwsgierigheid in leven en leiderschap.

Meer informatie

Constructive Not Knowing

A Taste of Curiosophy 

Een serie online ontmoetingen, waarin de professionals uit onze cast (Curiosophists) jou kennis laten maken met hun vakmanschap en kennis over een specifiek aspect binnen een van de drie pijlers van ons collectief.

Meer informatie

Curious Encounters 

We verbinden jou als Member gericht aan een onbekende ander voor een ongewone ontmoeting. Met een curiosophische instructie in de hand, ervaren jullie wat een ontmoeting kan zijn als je er werkelijk iets van wilt maken.

The Curiosopher 

In ons nieuws(gierig)brief The Curiosopher, krijg je als Member volledig toegang tot alle artikelen, video’s, interviews en onderzoek.

Leadership program

Curiosophy Leadership Program 

Als je Member wordt in de periode april – oktober 2021, krijg je eenmalig de gelegenheid om deel te nemen aan de pilot van het Curiosophy Leadership Program tegen 30% korting op de reguliere prijs.

Meer informatie

Podcast pre-listening 

Met jouw Membership draag je bij aan het mogelijk maken van onze publiek toegankelijke podcast afleveringen. Als Member ontvang je de afleveringen van de serie Behind Closed Doors een aantal weken voordat ze op de publieke podcast kanalen te beluisteren zijn.

Meer informatie

FAQs

Als ik Member word, wat verwachten jullie dan van mij?

Als Member breng je je ervaring en wijsheid in bij onze inspirerende onderzoeken naar vragen onze aandacht vragen. Members zijn onderzoekende mensen met een wil tot ontwikkeling van henzelf, anderen en de maatschappij. Je houdt ervan uitgedaagd te worden en staat open voor ontmoeting met anders-denkenden en anders-voelenden. De wil tot het (leren) uitstellen van oordeel is in de kern aanwezig. Je bent graag bereid bij de vier live events per jaar aanwezig te zijn en online kies je voor wat je past.

Kan mijn organisatie het Membership betalen? Hoe kan ik dit het beste aanpakken?

De bekostiging van het Membership kan op particuliere basis, maar gebeurt doorgaans vanuit je organisatie. Wij vallen als maatschappelijke onderneming feitelijk tussen bestaande juridische entiteiten in, maar factureren vooralsnog met BTW. Door ons vernieuwende karakter, vragen organisaties ons met regelmaat op welke kostenplaatsen Membership geboekt kan worden. De meest gebruikte kostenplaatsen zijn: scholing, leiderschapstraject, relatiebeheer of lidmaatschap netwerk.

Bieden jullie speciale tarieven aan voor minder kapitaalkrachtigen?

Wij hechten zeer aan diversiteit binnen ons netwerk. Om de simpele reden dat er alleen sprake kan zijn van grote collectieve wijsheid bij het verenigen van een grote diversiteit aan perspectieven. Om ook minder kapitaalkrachtige curious minds toe te kunnen laten, werken we met gesponsorde Memberships. Denk aan impactvolle kunstenaars, jongeren of nieuwe Nederlanders. Kijk hier hoe je zelf of met jouw bedrijf bij kan dragen.