Ga je mee op levend onderzoek naar wringende vragen en knellende kwesties van vandaag en morgen?

Wil je geïnspireerd worden in ongewone ontmoetingen met onderzoekende anderen? Mensen leren kennen uit heel andere werelden? Gezamenlijk in dialoog over kwesties die ons allemaal aangaan? Word Member van ons collectief!

Voor € 100,- per maand krijg je een jaar lang toegang tot:

The Quest

The Quest

Een persoonlijk onderzoek bij de instap in ons collectief naar de vraag die jou raakt. Zo ervaar je dat bijdragen aan collectieve vraagstukken begint bij de bereidheid tot onderzoek naar je eigen vraag.

Een uniek, impactvol netwerk

Curiosophers zijn nieuwsgierige geesten die hun wijsheid willen delen ten behoeve van grote, gemeenschappelijke opgaven. Toegang tot ons collectief vraagt om een open, onderzoekende houding en oprechte interesse in de ander en vraagstukken van deze tijd.

Curiosophy Leadership program

The Cabinet of Curiosophy 

Het hart van ons Membership bestaat uit vier onderzoekende ontmoetingen per jaar, waarin we – op curiosophische wijze – onderzoek doen naar een belangwekkend vraagstuk dat breed maatschappelijk leeft.  Het is de manier waarop wij dat onderzoek doen, dat ons onderscheidt van welk ander platform, instituut of netwerk dan ook.

Curious Minds

Curious Minds 

Een serie van online ontmoetingen met nationale en internationale experts op het terrein van nieuwsgierigheid. In een online ontmoeting krijg je alle ruimte jouw vragen te stellen over nieuwsgierigheid in leven en leiderschap.

Constructive Not Knowing

A Taste of Curiosophy 

Een serie online ontmoetingen, waarin de professionals uit onze cast (Curiosophists) jou kennis laten maken met hun vakmanschap en kennis over een specifiek aspect binnen een van de drie pijlers van ons collectief.

Curious Encounters 

We verbinden jou als Member aan een onbekende ander voor een onderzoekende ontmoeting. Je kunt gebruik maken van een begeleidende hand op afstand (Curiosophy gespreksleidraad) of samen in het diepe springen.

The Curiosopher 

In ons nieuws(gierig)brief The Curiosopher, krijg je als Member volledig toegang tot alle artikelen, video’s, interviews en onderzoek.

Leadership program

Curiosophy Leadership Program 

Als Member bent krijg je 10% korting op dit unieke leiderschapsprogramma.

Meer informatie

Podcast pre-listening 

Als Member ontvang je regelmatig onze podcast Ask it Forward met achtergrondinformatie en pre-listenings van zowel Ask it Forward als Behind Closed Doors.

Meer informatie

FAQs

Als ik Member word, wat verwachten jullie dan van mij?

Als Member breng je je ervaring en wijsheid in bij onze inspirerende onderzoeken naar vragen onze aandacht vragen. Members zijn onderzoekende mensen met een wil tot ontwikkeling van henzelf, anderen en de maatschappij. Je houdt ervan uitgedaagd te worden en staat open voor ontmoeting met anders-denkenden en anders-voelenden. De wil tot het (leren) uitstellen van oordeel is in de kern aanwezig. Je bent graag bereid bij de vier live events per jaar aanwezig te zijn en online kies je voor wat je past.

Kan mijn organisatie het Membership betalen? Hoe kan ik dit het beste aanpakken?

De bekostiging van het Membership kan op particuliere basis, maar gebeurt doorgaans vanuit je organisatie. Wij vallen als maatschappelijke onderneming feitelijk tussen bestaande juridische entiteiten in, maar factureren vooralsnog met BTW. Door ons vernieuwende karakter, vragen organisaties ons met regelmaat op welke kostenplaatsen Membership geboekt kan worden. De meest gebruikte kostenplaatsen zijn: scholing, leiderschapstraject, relatiebeheer of lidmaatschap netwerk.

Bieden jullie speciale tarieven aan voor minder kapitaalkrachtigen?

Wij hechten zeer aan diversiteit binnen ons netwerk. Om de simpele reden dat er alleen sprake kan zijn van grote collectieve wijsheid bij het verenigen van een grote diversiteit aan perspectieven. Om ook minder kapitaalkrachtige curious minds toe te kunnen laten, werken we met gesponsorde Memberships. Denk aan impactvolle kunstenaars, jongeren of nieuwe Nederlanders. Kijk hier hoe je zelf of met jouw bedrijf bij kan dragen.